026-8 44 45 46 (8:30 - 15:00 uur)

DE OVERSTAPSERVICE

Geen gedoe bij het overstappen van beheerder. Ævego regelt het voor u!

Het overstappen naar een nieuwe beheerder vergt veel tijd en aandacht. Zeker als een vorige beheerder niet mee wil werken (wat helaas nog wel eens voorkomt). Daarom nemen wij het proces voor u uit handen. De overstapservice is geheel gratis!

Overname van de dossiers

Ævego regelt dat alle dossiers overgedragen worden van de oude beheerder naar ons toe. Dit geldt voor zowel het digitale archief als het papieren archief.

Inspectie gebouw

Om uw VvE goed te kunnen beheren zal de technisch beheerder van Ævego een gehele technische inspectie doen van het gebouw, zodat wij weten wat wij gaan beheren. Ook kijken wij naar bestaande contracten en beoordelen deze op prijs/kwaliteit, volledigheid en noodzakelijkheid.

Gesprek met bestuur

Tijdens een eerste gesprek met het bestuur bespreken wij onze bevindingen en wil de VvE beheerder van Ævego zoveel mogelijk informatie ontvangen van lopende zaken. Ook wordt in dit gesprek onze procedures toegelicht en afspraken gemaakt.

Offerte

Wilt u een offerte ontvangen voor het beheer van uw Vereniging van Eigenaren, klik dan op onderstaande button. Wij sturen u binnen een week een gepaste offerte toe.

Ævego is lid van de BVVB