026-8 44 45 46

HET ÆVEGO TEAM

Het Ævego Team is het hart van de organisatie

CINDY REIJNOUDT

Financieel Beheerder

Cindy komt uit Zeeland en dat is te merken. Ze is secuur en let op de centjes. Bij Ævego voert zij de complete administratie van diverse VvE’s.

PAUL HOOGEVEEN

Directeur

Al 25 jaar heeft Paul Hoogeveen ervaring in de woningbouw. Sinds het begin in 2001 staat hij aan het hoofd van Ævego. Paul is verantwoordelijk voor de totstandkoming en uitvoering van het algemeen beleid.

JERRY AKKERMAN

Financieel Beheerder

Jerry Akkerman heeft gewerkt voor een woningcorporatie, waar hij verantwoordelijk was voor het financiële team. Bij Ævego is hij verantwoordelijk voor de complete financiële administratie van Ævego.


HANS BORGHUIS

VvE Beheerder

Hans heeft een lange ervaring als accountmanager. Klanten helpen en problemen oplossen zit hem dus in het bloed. Hans houdt bij Ævego contact met besturen van de VvE’s en zit de vergaderingen voor.

MIRIAM KRAAIJVANGER

Secretaresse

Miriam heeft 32 jaar ervaring in de functie van office-manager bij een makelaarskantoor uit Dieren. Miriam zorgt ervoor dat alle afdelingen lopen als een zonnetje en het Ævego Team staat als een huis!

TIMOTHY DREUNING

Financieel Beheerder

Timothy heeft via Ævego een stageperiode voor zijn financiële opleiding gevolgd. Daarna is hij in dienst gekomen van Ævego. Bij Ævego voert hij de complete administratie van diverse VvE’s.

ANNEMIEKE HARTJES

Secretarieel Medewerkster

Annemieke heeft na een stagetijd een plaats gekregen binnen het Team. Zij zorgt binnen Ævego voor werkzaamheden op secretarieel gebied. Met haar gedrevenheid lost ze alle problemen op.

JOUW NAAM HIER?

Vacatures

Ook interesse om te werken bij ons en lid te worden van het Ævego Team? Kijk bij onze vacatures of er een leuke functie voor je bijzit.

RENÉ EVERS

Technisch Beheerder

René heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring in de bouw, waarbij hij een enorme ervaring heeft opgedaan. Hij geeft de VvE’s advies over contract- en groot onderhoud. Verder stelt hij MJOP’s op.

GERT COENEN

Technisch Beheerder

Gert heeft, na zijn HEAO-opleiding gewerkt als werkvoorbereider bij een aannemer, waarbij hij een grote ervaring heeft opgebouwd. Hij geeft de VvE’s advies over contract- en groot onderhoud. Verder stelt hij MJOP’s op.

RIANNE VAN EKRIS

VvE Beheerder

Rianne heeft voor dat ze bij Ævego begon 12 jaar bij een bedrijf gewerkt o.a. als inkoper en projectcoördinator. Rianne houdt bij Ævego contact met besturen van VvE’s en zit de vergaderingen voor.

Ævego is lid van de BVVB