026-8 44 45 46 (8:30 - 15:00 uur)

HET ÆVEGO TEAM

Het Ævego Team is het hart van de organisatie


CINDY REIJNOUDT

Financieel Beheerder (sinds nov. 2011)

Cindy komt uit Zeeland en dat is te merken. Ze is secuur en let op de centjes. Bij Ævego voert zij de complete administratie van diverse VvE’s.


PAUL HOOGEVEEN

Directeur (sinds jan. 2001)

Al 25 jaar heeft Paul Hoogeveen ervaring in de woningbouw. Sinds het begin in 2001 staat hij aan het hoofd van Ævego. Paul is verantwoordelijk voor de totstandkoming en uitvoering van het algemeen beleid.


RIANNE VAN EKRIS

Teamleider / VvE Beheerder (sinds feb. 2019)

Rianne heeft voor dat ze bij Ævego begon 12 jaar bij een bedrijf gewerkt o.a. als inkoper en projectcoördinator. Rianne stuurt het Ævego Team aan als teamleider en beheert daarnaast enkele VvE’s.

 

HANS BORGHUIS

VvE Beheerder (sinds nov. 2020)

Hans heeft een lange ervaring als accountmanager. Klanten helpen en problemen oplossen zit hem dus in het bloed. Hans houdt bij Ævego contact met besturen van de VvE’s en zit de vergaderingen voor.

 

MARIJE ROELANDSE

Secretaresse (sinds augustus 2022)

Marije heeft een lange carrière achter de rug bij een advocatenbureau. Haar ervaring als secretaresse, ook op juridisch vlak, is dus groot. Marije is binnen Ævego verantwoordelijk voor diverse secretariële werkzaamheden en ondersteuning van de VvE Beheerders.


MIRIAM KRAAIJVANGER

Secretaresse (sinds nov. 2009)

Miriam heeft 32 jaar ervaring in de functie van office-manager bij een makelaarskantoor uit Dieren. Miriam zorgt ervoor dat alle afdelingen lopen als een zonnetje en het Ævego Team staat als een huis!


TIMOTHY DREUNING

Financieel Beheerder (sinds feb. 2012)

Timothy heeft via Ævego een stageperiode voor zijn financiële opleiding gevolgd. Daarna is hij in dienst gekomen van Ævego. Bij Ævego voert hij de complete administratie van diverse VvE’s.


ANNEMIEKE HARTJES

Secretarieel medew.  (sinds april 2010)

Annemieke heeft na een stagetijd een plaats gekregen binnen het Team. Zij zorgt binnen Ævego voor het verwerken van reparatieverzoeken. Tevens geeft zij ondersteuning aan de technisch beheerders.


ROB KUNST

VvE Beheerder (sinds november 2022)

Rob heeft, voordat hij bij Aevego begon, al ruim 11 jaar het vak van VvE beheerder beoefend. Rob houdt bij Ævego contact met besturen van de VvE’s en zit de vergaderingen voor.

 

ILONKA CASPARIE

Secretaresse (sinds nov. 2022)

Ilonka heeft jaren ervaring opgedaan in grote ondernemingen zoals Kema en Akzo Nobel. Ilonka is binnen Ævego verantwoordelijk voor diverse secretariële werkzaamheden en ondersteuning van de VvE Beheerders.


RENÉ EVERS

Technisch Beheerder (sinds juni 2015)

René heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring in de bouw, waarbij hij een enorme ervaring heeft opgedaan. Hij geeft de VvE’s advies over contract- en groot onderhoud. Verder stelt hij MJOP’s op.


GERT COENEN

Technisch Beheerder (sinds juni 2009)

Gert heeft, na zijn HEAO-opleiding gewerkt als werkvoorbereider bij een aannemer, waarbij hij een grote ervaring heeft opgebouwd. Hij geeft de VvE’s advies over contract- en groot onderhoud. Verder stelt hij MJOP’s op.


JERRY AKKERMAN

Financieel Beheerder (sinds juli 2007)

Jerry Akkerman heeft gewerkt voor een woningcorporatie, waar hij verantwoordelijk was voor het financiële team. Bij Ævego is hij verantwoordelijk voor de complete financiële administratie van Ævego.


KAROLA JANSEN

Secretarieel Medewerkster (sinds mei 2021)

Karola heeft 31 jaar gewerkt bij een verhuisbedrijf als secretaresse. Ervaring genoeg dus! Zij zorgt binnen Ævego voor het verwerken van reparatieverzoeken. Tevens geeft zij ondersteuning aan de technisch beheerders.

 

JOUW NAAM HIER?

Vacatures

Ook interesse om te werken bij ons en lid te worden van het Ævego Team? Kijk bij onze vacatures of er een leuke functie voor je bijzit.

Ævego is lid van de BVVB