026-8 44 45 46 (8:30 - 15:00 uur)

OPLEVERING ALGEMENE RUIMTES

De oplevering van de algemene ruimtes van uw VvE in goede handen!

De oplevering van een appartementencomplex bestaat altijd uit 2 delen: de oplevering van de individuele appartementen en de oplevering van de algemene ruimtes. De algemene ruimtes zijn een onderdeel van de VvE. Ævego kan assisteren bij de oplevering hiervan en zorgen dat er een lijst komt van opleverpunten.

Oplevering algemene ruimtes

De oplevering van de algemene ruimtes staat geheel los van de oplevering van uw eigen appartement. Bij deze oplevering wordt gekeken hoe het is gesteld met de algemene onderdelen, zoals een gezamenlijke garage, liften, hallen en trappen. Van deze oplevering wordt door Ævego een opleverrapport gemaakt, zodat de aannemer weet welke onderdelen nog niet naar behoren zijn.

Verborgen gebreken

Indien het pand uiteindelijk bewoond wordt, gebeurd het de eerste jaren vaak dat er toch nog problemen naar boven komen waar de aannemer verantwoordelijk voor is. In dat geval moet contact

 

gelegd worden met de aannemer om te zorgen dat hij zich houdt aan de garanties en voorwaarden. Een aannemer is echter niet altijd gelegen om hieraan mee te werken. Vaak zijn dit extra kosten waar hij niet op zit te wachten. Ævego kan een belangrijke rol spelen bij deze onderhandelingen en de VvE helpen de problematiek op te lossen.

Neem contact op

Wilt u ook hulp bij de oplevering van de algemene ruimtes, neem dan contact met ons op, zodat we gezamenlijk kunnen kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Ævego is lid van de BVVB