026-8 44 45 46 (8:30 - 15:00 uur)

OPRICHTEN NIEUWE VVE

Ævego helpt u met alle werkzaamheden om een nieuwe VvE op te zetten.

Indien er een nieuw appartementencomplex wordt gebouwd, dan is Ævego hierbij vaak al vroeg betrokken. Er is namelijk nogal wat werk dat verricht moet worden, zoals het opstellen van een splitsingsakte, het organiseren van een eerste vergadering en het afsluiten van de eerste contracten.

Splitsingsakte

Zodra een appartementencomplex met koopwoningen gebouwd wordt, dan wordt dit automatisch een Vereniging van Eigenaren. De spelregels voor deze vereniging worden vastgelegd in een splitsingsakte. Het opstellen van een splitsingsakte wordt gedaan door een notaris. Vaak wordt Ævego al vroeg bij dit traject betrokken, zodat we mee kunnen denken over de inhoud (wij kunnen met ruime praktijkervaring een goede toevoeging zijn).

 

Eerste vergadering

Verder zijn wij nauw betrokken bij het organiseren van een eerste vergadering, zorgen dat het pand op tijd verzekerd is en zorgen dat de eerste contracten worden afgesloten. In de eerste vergadering vertellen we de nieuwe bewoners in duidelijke taal wat het inhoud om in een Vereniging van Eigenaren te wonen.

Neem contact op

Wilt u ook hulp bij het opzetten van een nieuwe VvE, neem dan contact met ons op, zodat we gezamenlijk kunnen kijken wat er voor uw VvE dient te gebeuren.

Ævego is lid van de BVVB