026-8 44 45 46 (8:30 - 15:00 uur)

OVER ÆVEGO

De organisatie die er staat voor u!

Welkom bij Ævego. De organisatie die zorgt dat het beheer van uw Vereniging van Eigenaren prettig geregeld is en vooral zonder zorgen.

De kwaliteit van Ævego wordt al vanaf 2001 aan onze klanten gegeven. Vanuit vestigingen in Arnhem en Utrecht beheren wij alle soorten VvE’s. Oud (1936), nieuw (nog in aanbouw), klein (6 appartementen) en groot (over de 250 appartementen), Ævego kan het aan! De ervaring van Ævego plukt u de vruchten van.

Organisatie

Ævego is al sinds 2001 actief in het beheren van Verenigingen van Eigenaren. Daarbij hebben wij ons ontwikkeld tot een volwassen en sterk bedrijf.  Onze VvE’s zitten in de provincies Gelderland, Utrecht, Noord- en Zuid Holland, Noord Brabant, Overijssel en Flevoland.

De communicatie naar besturen en leden van de VvE’s vinden wij bij Ævego zeer belangrijk. We besteden daar dan ook veel aandacht aan wat de kwaliteit ten goede komt. De laatste jaren heeft Ævego zich vooral onderscheiden door veel innovatieve producten op de markt te brengen, zoals Æ-net, zodat wij nog dichter bij onze klanten zijn komen te staan.

Visie

De branche van beheerders van Verenigingen van Eigenaren heeft zich de laatste jaren steeds verder ontwikkeld als een serieuze branche. Dit is vooral te danken aan het feit dat er steeds meer onafhankelijke VvE beheerders komen. Mede door de strakkere regels vanuit de overheid is er veel verbeterd.

In vroegere tijden werd het VvE beheer vooral geregeld door makelaars en vastgoedbeleggers. Omdat het beheer van VvE’s niet tot hun core bussiness behoorde, kregen de VvE’s niet altijd de aandacht en kwaliteit die ze nodig hadden. In enkele gevallen kon men zelfs spreken van wanbeleid. Ook nu nog valt er veel aan te merken op de kwaliteit. De kennis van zaken is vaak onder de maat.

Ævego ondersteunt en is lid van de Branchevereniging VvE Beheerders (BVVB). De directeur van Ævego, Paul Hoogeveen, is tevens voorzitter van deze branchevereniging geweest van 2013 tot en met 2016. Ævego blijft zich op deze manier inzetten voor een professionalisering van de branche, waarbij communicatie, kwaliteit en openheid belangrijke kernwoorden zijn.

Ævego is lid van de BVVB