026-8 44 45 46 (8:30 - 15:00 uur)

VVE TOTAALPAKKET

Een kostenbesparende totaaloplossing voor uw VvE

Ævego is een specialist op het gebied van het beheer van Verenigingen van Eigenaren. Dit komt doordat wij als één van de weinigen in Nederland zowel de kennis op administratief gebied als op technisch gebied in eigen huis hebben.
Het VvE Totaalpakket heeft alles in zich voor een goed functionerende VvE.
Van een eigenaar van een appartement kan men niet verwachten dat hij of zij op de hoogte is van alle wetgeving op het gebied van VvE’s. Ook op het gebied van onderhoud zal de gemiddelde persoon niet de benodigde deskundigheid hebben om te weten hoe, wat en wanneer iets moet gebeuren. En juist die kennis hebben wij in huis. Klik links in het menu voor uitgebreide informatie over de separate onderdelen.
Achter het VvE Totaalpakket staan professionele mensen.
Elke VvE krijgt bij ons twee persoonlijke assistenten toegewezen:
een VvE Beheerder en een Technisch Beheerder. Zo heeft u altijd de juiste personen die zich speciaal over uw VvE bekommeren. Deze persoonlijke aanpak zorgt voor een plezierig contact tussen de VvE en Ævego, zodat het beheer naar ieders tevredenheid verloopt.

Het VvE Totaalpakket
Het VvE Totaalpakket bestaat uit 5 onderdelen, administratief beheer, technisch beheer, secretariële diensten, verzekeringen en juridische diensten. Klik vanuit het menu op een van de vijf onderdelen om te zien wat elk pakket

te bieden heeft. Buiten het VvE Totaalpakket kunnen we natuurlijk nog veel meer voor u betekenen. Bij de afzonderlijke pakketten kunt u ook zien wat voor extra diensten wij aanbieden.

Meer informatie
Wilt u zien wat elk pakket aan werkzaamheden in zich heeft? Klik dan hier op ‘verder’

Wilt u weten wat de kosten zijn. Vraag dan nu een offerte aan voor het VvE Totaalpakket.

Ævego is lid van de BVVB