026-8 44 45 46 (8:30 - 15:00 uur)

WERKEN & STAGE

Maak deel uit  van een sterk team. Het Ævego Team!

Werken bij Ævego

Bij het beheren van Verenigingen van Eigenaren komt veel kijken. Op alle fronten wordt van ons kwaliteit verwacht, zoals op administratief vlak, technisch gebied en juridische kennis. Zoveel facetten maken het beheren van VvE’s een uitdaging. Daarom is bij Ævego geen dag hetzelfde. Als je mee wilt werken om Ævego succesvol te houden, dan ben je van harte welkom. Als middelgroot VvE kantoor zijn wij altijd op zoek naar ondernemende mensen die graag dienstverlenend bezig zijn.

Bij Ævego werk je ook aan jezelf. Je krijgt bij ons gelegenheid om te groeien, want dat is natuurlijk ook in ons eigen belang. We hebben veel ambitie. Om die waar te maken hebben we

mensen nodig die creatief zijn, meedenken over oplossingen en initiatieven durven te nemen. En die ruimte krijg je! Check hier voor onze huidige vacatures.

Stage bij Ævego

Stages zijn ontzettend belangrijk voor je carrière. Ze helpen je om een indruk te krijgen van een beroep of branche. Ook staat een stage altijd goed op je cv. Je doet praktijkervaring op die goed van pas komt als je straks op zoek gaat naar een baan. De stagiairs kunnen op meerdere plaatsen terecht, zoals bijvoorbeeld op het secretariaat en de financiële administratie. Maar ook voor technische (bouwkundige) leerlingen hebben wij een stageplek. Wil je ook stage lopen bij Ævego? Neem dan contact met ons op.

Ævego is een erkend leerbedrijf (volgens de criteria en reglementen van ECABO).

Ævego is lid van de BVVB