026-8 44 45 46 (8:30 - 15:00 uur)

DE WERKVOORBEREIDER

Ævego regelt voor u een gedegen projectplan!

Aangezien elk civieltechnisch project bestaat uit een keten van activiteiten – die door verschillende partijen en specialisten moeten worden uitgevoerd – is professionele werkvoorbereiding geen overbodige luxe. Succesvolle projecten kennen allemaal een degelijke werkvoorbereiding, waarin de techniek, de planning en de logistiek optimaal op elkaar zijn afgestemd. Ævego zorgt voor dit projectplan.

Praktijkervaring

Ævego maakt vooral een realistische werkvoorbereiding, waarbij rekening wordt gehouden met de praktijk, qua logistiek, planning en organisatie. Dit doen we voor gemeentes en scholen. Om die praktijk realistisch te kunnen inschatten analyseren we vooraf verschillende scenario’s – dat doen we op basis van onze jarenlange praktijkervaring – zodat we in de werkvoorbereiding en planning ook rekening kunnen houden met tegenvallers.

 

 

Projectplan

Een grondige werkvoorbereiding voorkomt juist een hoop tegenvallers en vormt de basis voor een strakke, effectieve en snelle

projectuitvoering. In combinatie met een degelijke calculatie ontstaat een goed doortimmerd projectplan, dat we met onze professionele medewerkers minutieus kunnen uitwerken en begeleiden.

Neem contact op

Wilt u weten wat wij qua werkvoorbereiding voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ævego is lid van de BVVB