026-8 44 45 46 (8:30 - 15:00 uur)

WONINGCORPORATIES

Laat Ævego een schakel zijn tussen de woningcorporatie en de VvE!

Woningcorporaties hebben vooral de taak om sociale huurwoningen aan te bieden. Toch hebben ook woningcorporaties te maken met verkoop van woningen en deelnames in Verenigingen van Eigenaren. Ævego speelt al sinds jaren een belangrijke schakel tussen het VvE Beheer en woningcorporaties.

Woningcorporatie als groot eigenaar

Door stelsels als koopgarant is de woningcorporatie vaak mede eigenaar in een VvE. Ondanks dat een VvE beheerder een woningcorporatie net als alle andere eigenaren (eigenaar/bewoners) moet behandelen, is het belangrijk dat de beheerder weet hoe een woningcorporatie werkt, zodat zij kan inspelen op de specifieke wensen. Bij Ævego werken meerdere personen die een cariere hebben gehad binnen de woningcorporatie en daardoor deze organisaties door en door kennen. Dit maakt samenwerken een stuk eenvoudiger.

Woningcorporatie als VvE Beheerder

De politiek wil steeds meer en meer dan woningcorporaties zich bezighouden met hun belangrijkste taak: de sociale huurwoningen. Neventaken worden steeds vaker afgestoten. Een van zo’n taak is het beheren van VvE’s. Natuurlijk wil de woningcorporatie wel dat dit in goede

handen is. Het gaat tenslotte om bezit van de woningcorporatie. Ævego is inmiddels een bekende partner bij meer dan 10 woningcorporaties, waarbij Ævego zorgt dat het beheer van ‘hun’ VvE’s perfect verloopt, waarbij door ons goed wordt gelet op de specifieke wensen van de woningcorporatie.

Neem contact op

Heeft u interesse in een samenwerking met Ævego? Wilt u meer weten wat Ævego voor u kan betekenen als groot eigenaar of als VvE beheerder? Vraag dan eens wat meer informatie aan, zodat wij in een persoonlijk gesprek kunnen kijken wat Ævego voor u kan betekenen.

Ævego is lid van de BVVB